Viora Rebergen

'Wie ben jij eigenlijk?'

Ik ben een 30-jarige Utrechtse. Na de havo ben ik Bedrijfscommunicatie gaan studeren aan de HU in Utrecht. Net voordat ik afstudeerde leerde ik via Tinder mijn vriend Joost kennen, waar ik inmiddels 7,5 jaar mee samen ben. Nadat ik mijn studie heb afgerond, ben ik samen met mijn moeder de webshops Herensokken.nl en Damessokken.nl gestart. Na twee hele mooie jaren in de sokken moest ik vanwege leukemie helaas afscheid nemen van het bedrijf.

En toen?

Ik moest me volledig gaan focussen op mijn behandeling en alles wat daarbij kwam kijken. Omdat ik het belangrijk vond om te laten zien wat kanker met je doet op jonge leeftijd begon ik dit te delen via instagram en op mijn website via blogs. In de periode dat ik ziek was schreef ik bijna elke 2 weken een blog waarin ik iedereen op de hoogte hield. Al vrij snel riep ik tegen Joost: 'Als ik beter ben wil ik op wereldreis!' en zo geschiedde... in april 2019 vertrokken we voor een jaar op reis. We lieten Utrecht en onze kat Pip achter en maakte de mooiste reis van ons leven.

Media

Mijn verhaal werd vanwege mijn openheid en positieve instelling opgepikt door verschillende media. Zo stond ik met mijn verhaal in tijdschriften als Vriendin, Flair en Women's Health, maar ook in verschillende kranten en online platforms.

En nu? 

Na de reis schreef ik samen met Joost het boek 'Beter op Reis' en het boek 'De reis van je leven'. Ook ben ik actief als influencer en ervaringsdeskundige waar je alle info over kunt vinden op deze website!

Heel veel liefs,

Viora