Ontbijten/lunchen in Utrecht

Niets lekkerder dan in de stad ontbijten als je een weekendje weg bent! Maar waar moet je dan zijn in Utrecht? Ik vertel het je in deze blog!

Frenchie

Bij Frenchie kom je in een heerlijke roze tentje terecht. Ze hebben hier lekkere pancakes en super toffe unicorn cupcakes! 

Vegitalian

Smoothiebowls, cinnamonrolls, lekkere belegde broodjes. Bij Vegitalian is alles vega en zijn er ook heel veel vegan opties!

Teds

Het concept van Teds is 'All day brunch'. Ik ben er zelf vaak geweest en het is altijd smullen bij Teds! Bij mooi weer kun je hier heerlijk aan de gracht zitten! En niet geheel onbelangrijk; er zijn veel vegan opties!

Broei

Dit leuke restaurant is sowieso helemaal vegetarisch en heeft ook veel vegan opties. Ze werken zoveel mogelijk met lokale telers en richten zich ook enorm op biologisch! Ook heeft Broei een eigen bakkerij! 

Elize

Dit is een heel leuk klein tentje in het centrum van Utrecht aan de Mariaplaats. Hier serveren ze lekkere tosti's, salades en maken ze verse sappen! 

Anne & Max

Anne & Max kennen de meesten denk ik wel, het is een keten die in veel steden zit. Toch vind ik Anne & Max altijd een leuke plek voor een ontbijt of een lunch!

30 ML

Bij 30 ML kan je genieten van een all day breakfast. Denk hierbij aan smoothiebowls, verschillende soorten pannekoeken, toasts, breakfast burrito's en andere lekkere broodjes! 30 ML heeft in Utrecht 2 vestigingen: Nachtegaalstraat en Vredenburg.

Loua

Misschien denk je niet meteen als je voor de deur staat: hier kan ik ontbijten, maar Loua heeft beneden aan de gracht een lekker terras! Hier eet je kleurrijke smoothiebowls met een lekkere verse sap, je waant je daardoor even op Bali.

Life's a peach

Dit knusse tentje wordt gerund door een echte Italiaanse (ze woont al 10 jaar in Nederland) en maakt bijna alles wat ze verkoopt zelf! Zoal foccacia's en pastel de nata's, een dikke aanrader, niet alleen voor de lunch maar ook voor een kopje koffie met iets lekkers! En niet onbelangrijk dit tentje is 100% plant based!

Andere blogs