It's time for you...

'Gedraag je wat meer als vrouw. Wees niet zo meisjes achtig. Wees eens een sterke vrouw. Wat ben jij een pussy. Ga voor je carrière, ga je voor gezin. Wil jij geen kinderen? Waarom zoveel kinderen? Nog steeds single? Nu al getrouwd?'

We doen het nooit helemaal goed, iedereen heeft weer een andere mening. En dat moet eens klaar zijn. Tijd om voor jezelf te kiezen! 83% van de vrouwen worstelt met schuldgevoelens, dit betekent dat ze zich regelmatig zorgen maken over of ze het wel goed genoeg doen.

Het is tijd, tijd om afscheid te nemen van de pleaser in jou. Goodiebox gaat jou daarbij helpen. Het is tijd voor JOU!

Ik ga gelukkig al hele lange tijd zonder moeite make-uploos de deur uit en ik weet eerlijk gezegd ook maar heel weinig van make-up. Ik kan een highlighter en blush niet uit elkaar houden en als ik de vraag krijg of ik nou eigenlijk een droge of vette huid heb raak ik in de war, weet ik veel! Wel vind ik het fijn om er iedere dag verzorgd uit te zien met minimale handelingen. Mij zie je dus ook nooit langer dan 10 minuten voor de spiegel 's ochtends; zonde van mijn tijd. Waar ik wel erg van hou zijn lekkere beautyproducten, dus een fijne dagcrème, een goede mascara en lekkere shampoo. Daarnaast vind ik een me-time (sorry ik vind dit woord altijd een beetje naar) moment heel fijn. De badkamerdeur dicht, lekker heet douchen, mezelf lekker scrubben, haren wassen en met een heerlijk schoon gevoel in je pyjama stappen hmmm!

Ook hou ik echt heel erg van de sauna en het schone gevoel dat je krijgt na zo'n heerlijke dag doordat je jezelf helemaal lekker hebt gescrubt en een lekkere massage hebt genomen! Ik werd benaderd door Goodiebox voor een samenwerking en nadat ik even op hun website keek vond ik het meteen een super leuk concept. Iedere maand een kado aan jezelf! En helemaal niet alleen gefocust op make-up maar op het totaal pakket, en juist dat sprak me heel erg aan. En daarnaast heb ik natuurlijk voor jullie meteen een toffe korting geregeld, namelijk 50% korting op je eerste box! Klik hier om met korting te bestellen (geldig t/m 17 oktober).

Zoals Goodiebox het omschrijft: 

We zijn een happiness bedrijf. We willen jou in je kracht zetten en je echt geluk laten voelen. We willen je inspireren om te zijn wie je wilt zijn, te doen wat jou gelukkig maakt en je daar niet langer schuldig over te voelen. Met andere woorden: ga voor wat goed voelt voor jou, zonder je druk te maken over wat anderen van je verwachten. Doe wat je wilt en laat los wat je niet meer nodig hebt, want als het om geluk gaat zijn er geen grenzen. Daar hoef je je niet schuldig om te voelen. Dat is ons doel, doe je met ons mee? 

Bij deze boodschap kan ik me alleen maar aansluiten!

Waarom Goodiebox ook iets voor jou is:
 • Je betaalt 24,95 euro per maand (inclusief verzenden), maar krijgt daar altijd een box met een waarde van minimaal 80 euro voor!
 • Elke maand een box vol verrassingen
 • Door Goodiebox ontdek je misschien wel je nieuwe favoriete producten
 • Er zitten altijd 5-7 unieke voor jou uitgekozen beauty- en selfcare-producten in de box (inclusief minimaal 2 fullsize producten)
 • Altijd opzegbaar, dus je zit nergens aan vast, zonder kleine lettertjes en dat vind ik een hele fijne
 • Goodiebox werkt alleen met producten die niet op dieren zijn getest
De producten in de Welcome Box van Goodiebox: 
 1. Dit is meteen mijn favoriet: Rescue Me Leave-In conditioner (winkelwaarde 7,90 euro) Een fijne spray om je haar te voeden en te verzorgen en het fijne: je hoeft deze spray dus niet uit te spoelen!
 2. Silky Kiss Lipgloss (winkelwaarde 21 euro) De verpakking belooft een fijne longlasting lipgloss die niet plakt. En inderdaad, ik heb het even getest, deze lipgloss zit uren later nog steeds! 
 3. Prep Tool Face Brush (winkelwaarde 5 euro) dit is als het ware een borsteltje om je gezicht te reinigen. En zoals Goodiebox omschrijft: pas op dit werkt verslavend. En ik snap wel waarom, het geeft zo'n heerlijk gevoel op je gezicht! 
 4. AHA+BHA Glow Cleanser (winkelwaarde 55 euro voor 100ml, je ontvangt 20ml ter waarde van 25 euro) Een hele fijne reiniging voor je gezicht. Ik kan je vertellen welke zuren en ingrediënten er allemaal in zitten maar daar word ik zelf ook nooit veel wijzer van ;-) Neem maar van mij aan dat het een fijn product is.
 5. Verveine d'Huygens Body Scrub (winkelwaarde 25 euro voor 250 ml, je ontvangt 100 ml ter waarde van 18 euro)
 6. Highlighter (winkelwaarde 30 euro) zoals ik al zei, ik gebruik niet veel make-up, nu moet ik er denk ik toch aan geloven om dit eens te gaan gebruiken ;)
 7. Heel Mask (winkelwaarde 7,50 euro) eerlijk gezegd had ik hier nog nooit van gehoord, een masker speciaal voor je hakken. Bij Goodiebox nemen ze verzorging van top tot teen wel heel letterlijk, ook de voetjes worden niet vergeten! 
 8. Extraatje: welkomstcadeau in deze box (winkelwaarde 17 euro) La Rosee, 3 in 1 mask stick, geen geklooi meer met kwasten of vieze vingers om een masker aan te brengen. Deze stick is ideaal en geeft een heerlijk zacht huidje achteraf! 
*Deze blog is een samenwerking met Goodiebox. Mocht je na het lezen van deze blog toch nog vragen hebben over Goodiebox, check dan even de website! 

Andere blogs