Nieuwe website, yes!

Zo blij ben ik met het eindresultaat! Het was hard nodig! Ik heb het lang uitgesteld omdat het me veel gedoe leek maar gelukkig hebben Marlies en Germen van Market your brand mij super geholpen met het maken van een nieuwe website.

Waarom een nieuwe site?

Begin 2016 heb ik samen met mijn broertje zelf een website in elkaar gezet en deze ook wel een paar keer iets vernieuwd maar anno 2021 was deze website wel echt toe aan een flinke opknapper. Joost had zijn website, na een oproepje via instagram, laten bouwen door Marlies en Germen en ik vond deze zo mooi dat ik al snel zelf contact op nam om ook mijn website door hen te laten vernieuwen! Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen: een duidelijke en overzichtelijke site, met de echt unicorn/viora look! Even een shout out dus naar Market Your Brand, mocht je zelf nog een nieuwe site willen laten maken ik kan dit leuke stel zeker aanraden!

Mijn oude website was vooral gericht op de blogs, er stond verder weinig informatie op over wat ik doe, wie ik ben en wat ik voor iemand kan betekenen. Daar geeft mijn nieuwe site gelukkig wél inzicht in. Zo kan je info terugvinden over mijn Viora talks, over ons boek, en over alles rondom samenwerkingen via instagram of mijn blog.

de oude look
De nieuwe look

Blog

Op mijn oude website draaide het voornamelijk om mijn blogs over leukemie; alle verhalen van de periode januari 2016 tot eind 2018. Deze verhalen blijven er uiteraard gewoon op staan, ik merk dat er nog steeds veel mensen zijn die deze blogs lezen en hier steun uit halen. Dat blijft voor mij heel bijzonder. Ik heb in die tijd veel gehad aan het schrijven van de blogs, maar hoe mooi is het dat deze blogs ook weer anderen kunnen helpen.

Nieuwe dingen

Vanaf nu wil ik het bloggen weer iets meer oppakken rondom hardlopen, receptjes, reviews, en leuke tips! Instagram blijft het platform waar ik het meeste op zal delen, maar mijn website wordt daar een verlengstuk van zodat ik over sommige onderwerpen net even iets meer kan vertellen. Ik merk dat er altijd veel vraag is naar leuke recepten(ben zelf ook eeuwig receptjes aan het zoeken!) dus er komen veel lekkere vegan recepten aan. Van smoothie bowls tot brownies, van verse pasta's tot brood! Ook komen alle hardloopschema's op mijn blog zodat deze nog makkelijker terug te vinden zijn. Kortom voor mij genoeg te doen en laat het mij vooral weten als er onderwerpen zijn waarover jij graag blogs zou willen lezen!

Andere blogs